Over ons

BizzFinancieringen is een initiatief van Marc van Groen. Econoom met een achtergrond in zowel particuliere als zakelijke financiële dienstverlening. De focus verschoof in de loop der tijd steeds meer van de particulier naar de ondernemer.  Het viel op dat ondernemers heel veel moeite hebben om een financiering rond te krijgen.

Ook viel het op dat er een behoorlijk gat zat tussen de ondernemers aan de ene kant en de geldverstrekkers aan de andere kant. Er was en is vaak weinig begrip bij ondernemers voor de positie van de bankiers. En andersom blijkt het nog al eens lastig om je als bankier te verplaatsen in de positie en business van de ondernemer. (Europese) regelgeving mbt risico, hefbomen en dossiervorming maken het niet eenvoudiger.

Deze mismatch maakt het niet makkelijker om tot overeenstemming te komen m.b.t. een te verstrekken krediet.

BizzFinancieringen springt in dit gat en zorgt dat de mismatch verdwijnt. Het helpt namelijk enorm om goed voorbereid bij een bank aan te kloppen. Banken ervaren het ook als prettig, als er begeleiding voor de ondernemer is op dat vlak. De kansen op succes stijgen daardoor ook: banken blijken sneller krediet te verlenen als de aanvraag via een onafhankelijk kredietintermediair loopt.

Intussen is er de afgelopen jaren een en ander veranderd in de buitenwereld, waardoor het zeker niet makkelijker geworden is om extra krediet te krijgen.  De noodzaak van begeleiding van de ondernemer is daardoor alleen maar groter worden.

BizzFinancieringen werkt met specialisten op deelgebieden. Oud bankiers die aan de ‘andere kant’ van de tafel gezeten hebben en de klappen van de zweep door en door kennen. Maar ook met mensen die gespecialiseerd zijn in b.v. het financieren van Activa. Of die uit de Lease branche komen. Een netwerk van specialisten. Van accountants, advocaten en fiscalisten, tot subsidieadviseurs en bedrijvendokters.

Bizz Financieringen heeft tevens een netwerk van informal investors. Private investeerders die op zoek zijn naar interessante proposities.

Kortom, door gebruik te maken van de diensten van Bizz Financieringen, verzekert u zich van de specialisten op elk werkgebied!